Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

#Resanhem

En resa kan vara en destination

En resa kan vara ett mål. När man sätter sig på tåget så är man på väg mot någonting. Kanske är det någonting nytt, kanske är det någonting bekant.

#resanhem

För oss på SJ handlar resan om något mer än de 440 avgångarna till de 160 olika destinationer som vi gör varje dag, den handlar om alla människor som är på väg.

Vi är ungefär 5 000 personer som vaknar varje morgon, som gör vårt bästa för att just du ska fortsätta vara på väg, inte bara genom Sveriges vackra landskap, utan även i livet.

Men oavsett hur många resor du gör tror vi att alla resor någon gång leder till resan hem.

Tillsammans med Angelica, Andreas, Lisa, Erik och Victoria, får vi följa med när de berättar om deras resa.

Alla resor leder till resan hem. Vilken är din resa? #resanhem #resmedsj

Kollage av närbilder på Angelica Blick, Andreas Wijk, Lisa Olsson, Erik Forsgren och Victoria Törnegren

Victoria Törnegren och Erik Forsgren

Alla gör vi olika resor i livet. En av dem är resan hem. Victoria Törnegren sätter Sverige på mode-kartan med sin minimalistiska stil som hon alltid sätter sin egna prägel på. Hennes sociala kanaler frontas inte bara av mode utan även av resor och livsstil. Detta ofta tillsammans med pojkvännen och modellen Erik Forsgren som även han är en influencer som tagit stor mark på kort tid. Erik är även han uppmärksammad för sin känsla för mode, han har bland annat hamnat på tidningen Cafés topplista över Sveriges 50 Bäst Klädda Män under 2016. De båda kommer från Umeå men bor idag i Stockholm.

Det här är deras resa hem.

Victorias blogg

Victorias Instagram

Eriks Instagram

Se Victorias och Eriks resa hem till Umeå

Angelica Blick

Alla gör vi olika resor i livet, en av dem är resan hem. Angelica Blick har nästan nio år på nacken av att jobba inom sociala medier. Med sina 1,2 miljoner följare på Instagram är hon en av Europas största influencers med otroligt lojala följare. Hon har vunnit flertalet priser och har gjort många framgångsrika designsamarbeten. Angelica kommer från Linköping men bor idag i Stockholm. 

Det här är hennes resa hem.

Angelicas blogg

Angelicas Instagram

Lisa Olsson

Alla gör vi olika resor i livet, en av dem är resan hem. Lisa Olsson började sin karriär som trettonåring och har vuxit till att bli en av de största inom livsstil och mode. Med designsamarbeten och tunga samarbetspartners i ryggen bygger hon upp ett starkt varumärke kring sitt namn. Lisa kommer från Malmö men bor idag i Stockholm.

Det här är hennes resa hem.

Lisas blogg

Lisas Instagram

Se Lisa Olssons resa hem till Malmö

Andreas Wijk

Andreas Wijk är sångare och modell och driver även sina sociala kanaler med stor framgång. Han har vunnit flertalet priser och utmärkelser genom åren, trots sin unga ålder. Han kommer från Göteborg men är numera baserad i Stockholm.

Det här är hans resa hem.

Andreas blogg

Andreas Instagram

Se Andreas Wijks resa hem till Göteborg

Dags för en gratis middag hos päronen?

Ta en sista minuten och hälsa på familjen. Du kan hitta sista minuten-resor från 155 kronor! Sista minuten är en biljett för dig som är under tjugosex år eller som studerar och den kan köpas max 24 timmar innan avgång. Sista minuten-biljetterna visas som röda priser i den vanliga bokningen när du valt student eller ungdom.