Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Way Out West

Festivaltåget till Way Out West 2018

Way Out West 2018

Vi körde såklart även i år sommarens hetaste festivaltåg från Stockholm till Göteborg i samarbete med Way Out West. Ombord var det DJ´s, fräsch vegmat och bästa förhänget. 

På plats i Slottsskogen hade vi ett trapptorn där vi erbjöd den bästa utsikten över de två största scenerna Flamingo och Azalea. Vi bjöd som vanligt på äkta kranvatten och gott kaffe. Och på lördagen delade vi ut regnponchos i ösregnet. Ingen festival utan regn...

Vad betyder ett namn?

Med vårt varumärkeslöfte vem du än är, vart du än ska i ryggen utmanade vi dig att med både humor och allvar reflektera över din identitet kopplat till namn. Under parollen Byt namn och bli dig själv (eller någon annan) lyfte vi namnet och synliggjorde det faktum att detta kan bära allt från stolthet och pondus till fördom och skam. Vi hade en hennatatuerare på plats så du kunde tatuera in ditt ”nya” namn, det fanns pärlor att göra namn-armband av och om du ville gå hela vägen gick det att ansöka om att byta namn för alltid. Det fanns faktiskt några som vågade!

Ta en kaffe i vår kaffebistro

Gör ditt eget namn-armband