Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Way Out West

Festivaltåget till Way Out West 2017

Ville du veta mer om årets festivaltåg?

Se filmen från WOW-tåget

Way Out West 2017

Vi körde såklart även i år sommarens hetaste festivaltåg från Stockholm till Göteborg i samarbete med Way Out West. Ombord var det DJ i bistron, trollkarl, fräsch vegmat och bästa förhänget.

Nytt för 2017 var att festivalen hade blivit hbtq-certifierad. För oss var det en självklarhet att hänga med på det spåret, då vi gärna tar ställning för allas lika rättigheter. I en tid då människor utnyttjar möjligheten att uttrycka hat och hot bakom anonymitet på nätet, ville vi tillsammans med Way Out West och West Pride göra tvärtom. Tillsammans ville vi låta den andra sidan, alla vi som stolt vågar visa vårt ansikte och ta ställning för allas lika rättigheter, vara med i en gemensam regnbåge.

Efter att ha laddat upp en selfie i regnbågen fanns det chans att vinna biljetter till WOW 2018 och regnbågen visades upp på storskärm på festivalen.

Se regnbågen här

Visste du att förra årets festival slog publikrekord med 34 000 musikälskare per dag? Vi bjöd på mer än 10 000 koppar kaffe och 15 000 flaskor vatten. Fler än 3 000 personer besökte SJ-tornet med festivalens bästa utsikt.

Härlig stämning ombord på tåget

Goodiebag till alla!

Kalf & Hansen bjöd på vegetariska wraps i bistron

"Det är kul. Man bli taggad!"

"Så nice. Den bästa tågresan jag någonsin gjort!"

Magisk trollkarl förtrollade resenärerna

Abrakadabra :)

Välkommen upp i SJ-tornet med bra utsikt över de två stora scenerna

Uppskattade sittplatser vid SJ-tornet

Du kan alltid fylla på med vatten vid SJ-tornet