Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Löpartåget till Lidingöloppet 

Löpartåget till Lidingöloppet 2019

Löpartåget går från Göteborg till Värtahamnen, tur och retur över dagen. Vi ordnar med allt det praktiska medan du som ska springa kan vila och ladda.

Löpartåget till världens största terränglopp

Lidingöloppets första och mest klassiska distans. Den tuffa och vackra banan är sedan starten 1965 en av landets stora löparutmaningar, ett riktigt kraftprov för alla löpare – elit som motionär. För att ge dig ut på denna kuperade 30 km-bana bör du vara fysiskt och mentalt tränad, fullt friskt och utrustad med en rejäl dos envishet. Belöningen får du när du spurtar i mål och kan jubla över din prestation.

Info om löpartåget som går 28 september 2019

Med löpartåget, som går från Göteborg till Värtahamnen (via Skövde), ordnar vi allt det praktiska medan du vilar och laddar. Du kan hämta ut din nummerlapp ombord på tåget om du bokar din biljett före fredagen den 20 september klockan 09:00. Därefter behöver du hämta ut din nummerlapp själv på plats.

Löpartåget går tur och retur över dagen den 28 september 2019 och tidtabellen är anpassad efter starten. Vi åker från Göteborg 05:45, från Skövde 07:15 och är framme i Värtahamnen 10:15. Observera att tåget hem går från Stockholm C. Avgår 20:30 och vi anländer till Skövde 22:45 och till Göteborg 00:30.

Pris: 995 kronor tur och retur från Göteborg och 895 kronor tur och retur från Skövde.

Här kan du se hur det är att åka på ett löpartåg. Detta är tåget till Göteborgsvarvet 2017.