Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Liseberg 2018

Vi samarbetar med Liseberg

Vi är Lisebergs huvudpartner och vi gör flera olika aktiviteter tillsammans. Bland annat kör vi olika specialtåg under året ända fram till Liseberg.

Jul på Liseberg – upplev sagan tillsammans!

Söker du maximalt julmys? I skenet av miljoner juleljus förvandlas nöjesparken i Göteborg till en strålande vintersaga. Besök julmarknadens 75 olika bodar och butiker och få upp värmen i vintervakna karuseller. På isbanan framförs den klassiska baletten Svansjön. De lite mindre (och stora med barnasinnet kvar) kan självklart lämna sin önskelista till Tomtefar. 

Läs mer om julen på Liseberg

Vad är mysigare än att strosa runt på en julmarknad bland vacker hemslöjd, tomtar, ljuvlig glögg och doften av brända mandlar? Nu har svenskarna fått säga sitt och röstat fram Sveriges bästa julmarknad. I SJs Sifo-undersökning är det Jul på Liseberg som toppar listan!

Svenska folkets topplista på julmarknader

Tidigare specialtåg till Liseberg

Lisebergståget till säsongsinvigningen 2018

Vårt premiärtåg gick från Stockholm till Liseberg lördagen den 28 april. Vi åkte över dagen med X 2000 och ombord var det glad stämning! På Liseberg väntade magkittlande attraktioner och kramiga kaniner som vi redan längtar tillbaka till.

Årets nyhet på Liseberg är Valkyria, en mäktig berg-och-dalbana som reser sig mot himlen och kastar dig mot avgrunden. Läs mer på Lisebergs hemsida

Jultåget till Liseberg 2017

Vårt mysiga jultåg gick från Stockholm till Liseberg två lördagar i november och december.

Åkbanden delades ut under tågresan, så alla slapp stå i kö och kunde maxa tiden i nöjesparken. Ombord blev det överraskningar och annat julkul. Välkommen att hänga med och fira jul på Liseberg nästa år!

Bilder från jultåget.

Halloweentåget till Liseberg 2017

Vårt hemsökta Halloweentåg körde från Stockholm till Liseberg två lördagar under hösten. 

Ombord hade vi underhållning, ansiktsmålning och otäcka överraskningar som gastar och häxor som smög omkring på tåget. Ansiktsmålningen var särskilt populär, både barn och vuxna fick sina ansikten målade på löpande band.

Se filmen från vårt hemsökta Halloweentåg.