Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Ta tåget till Liseberg 

Erbjudande på åkpassen!

För dig som är SJ Prio-medlem har vi ett fantastiskt erbjudande i sommar. Åk så mycket du vill under två dagar i följd till priset av en dag!

Åk 2 dagar, betala för 1!

 

Stora Åkpasset 2 dagar 
Pris 365 kronor (ordinarie pris 565 kronor). Åk så mycket du vill i alla våra åkattraktioner under två dagar i följd sommarsäsongen 2017 till priset av en dag. Spökhotellet Gasten och Klubbland ingår inte.

Observera att entré till nöjesparken inte ingår i Stora Åkpasset.

Lilla Åkpasset 2 dagar 
Pris 240 kronor (ordinarie pris 360 kronor). Åk så mycket du vill i 21 småbarnsattraktioner under två dagar i följd till priset av en dag under sommarsäsongen 2017. Både vuxna och barn kan köpa Lilla Åkpasset.

Observera att entré till nöjesparken inte ingår i Lilla Åkpasset. Tänk på att till exempel FlumeRide, Lisebergbanan och Lisebergshjulet inte ingår i Lilla Åkpasset. Är du medföljande vuxen som åker med hela tiden köper du Lilla Åkpasset även till dig själv. Är ni istället flera som turas om funkar det ofta bra att dela på ett Lisebergshäfte.

 

Killar skriker i Lisebergsbanan

Lisebergsbanan

Liseberg bjuder på mjuka kaniner och spökhotell

 

På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna är på riktigt. Besöket varar i några timmar men skapar minnen att plocka fram när du vill. Nordens största nöjespark erbjuder ett 40-tal åkattraktioner, blomsterprakt, spel, dans, musik och god mat för hela familjen. 

I Barnens Paradis och Kaninlandet väntar massor av äventyr, lek och roliga upptåg. Susa nedför vindlande rutschkanor, få mjuka kaninkramar och åk karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar. 

För de lite större väntar allt från sommarens åknyhet Loke och andra tuffingar som Helix, Mechanica och Balder till en musikalisk åktur i Klubbland som är en upplevelseattraktion till hyllning av Håkan Hellström. Och på Spökhotellet Gasten kryllar det av åttafotade nyheter då hotellet oturligt nog blivit drabbat av en förskräcklig spindelinvasion. Vågar du dig på ett besök i stans skummaste hotell kan det vara bra om du kikar dig över axeln, uppåt och åt sidorna en extra gång…

Kaniner i kaninlandet på Liseberg

Kramgoa kaniner

Tips!

Visa upp ditt SJ Prio-kort i Kaninshoppen så får du 10 kronor rabatt på kaninöron!

Live på Liseberg 2017!
En rad stora artister kommer till Liseberg i sommar. Vi på SJ kommer att finnas på plats så kom förbi och tävla om fina vinster:

21 juni - First Aid Kit
28 juni - Miss Li
5 juli - Lasse Stefanz
14 juli - Peg Parnevik
21 juli - Henrik Berggren
22 juli - Mary J.Blige
9 augusti - Bad Religion, Millencollin
1 september - Magnus Uggla