Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Vi erbjuder

SJ har ett särskilt priserbjudande för dig som är under 26, student eller pensionär. Vi har även tillfälliga rabatter på SJ-resor och erbjudanden hos våra samarbetspartners. 

Glada barn

Barnerbjudande

Ta med barnen på resan! På många av våra tåg betalar barn som reser med vuxen bara så lite som 5 kronor. Buskul eller hur?

Leende seniorer

Pensionärsrabatt

Du som är pensionär får alltid 10 procent rabatt på alla tågresor. Dessutom finns många billiga Sista minuten-biljetter att välja mellan.

Ungdomar på perrongen

Student och ungdom

Du som är ungdom under 26 år eller student får alltid 15 procent rabatt på tågresan. Du kan också köpa sista minuten-resor från 155 kronor och mycket annat.

Erbjudanden just nu

Extra rabatt på SJ-resor eller erbjudanden hos våra samarbetspartners, med jämna mellanrum har vi extra fina erbjudanden för dig som reser med oss!

Till våra tillfälliga erbjudanden

Gruppresor This is an icon

SJ Gruppresor

Är ni fler än tio personer som ska ut på äventyr, kick-off, konferens eller bara ut och resa tillsammans? SJ Gruppresor hjälper er att ordna en perfekt resa ihop.

Tågresor för grupper

Pendla med tåg This is an icon

Pendla med tåg

Det ska vara enkelt att pendla till och från jobbet. Vi erbjuder både årskort, månadskort och enkelbiljetter. Allt för att göra din resa så smidig som möjligt.

För dig som reser ofta

Våra biljetter This is an icon

Biljetter

Hitta de billigaste priserna i lågpriskalendern. För dig som är student, ungdom eller pensionär kan du hitta sista minuten-biljetter direkt i bokningen. För dig som pendlar har vi flera alternativ.

Våra olika biljetter

Närbild på sovvagn

Res med nattåg

Res medan du sover och vakna utvilad. Våra nattåg går från Narvik i norr till Malmö i söder. Du kan välja mellan plats i liggvagn, sovvagn eller sittvagn.

SJ på Way Out West

Våra specialresor

Du vet väl att vi har specialtåg som tar dig till olika evenemang som till exempel Way Out West och Stockholm Marathon?

Alltid med SJ

City till city

Byt incheckning och säkerhetskontroll mot arbetsro eller något annat du vill göra under resan. Tåget avgår mitt i city – och du kommer fram mitt i city.

Smaklig resa!

Vad är du sugen på? Vi har något för varje tillfälle: fika i bistron, goda mellanmål, lite snacks eller riktigt läckra middagar. Upptäck maten ombord och njut av en smakfull resa.

Gratis Wi-Fi ombord

På SJ Snabbtåg eller dubbeldäckaren kan du surfa gratis med 4G i både 1 och 2 klass ombord.

Skoj och billigt med barnen

Det är roligt och spännande att åka tåg - särskilt när man är liten. Med vårt barnerbjudande får du som betalande vuxen ta med dig två barn till ett riktigt bra rabatterat pris. Gäller för barn upp till 15 år.

Välj en grönare resa

Ju fler som väljer tåget, desto bättre är det för miljön. Bara cykeln är ett mer klimatsmart transportmedel. Genom att välja SJ bidrar du och alla andra tågresenärer till en hållbar utveckling – nu och i framtiden.

Snabba köp i farten

Köp din tågresa på bussen, i hissen eller på väg hem från jobbet. Det går enkelt och fort att köpa dina tågresor i mobilen. Där kan du också omboka, se restider och dina SJ Prio-poäng med mera!

Hela resan med Resplus

Med Resplus kan du köpa tågresa, bussresa, tunnelbana, lokaltåg och vissa färjesträckor vid samma tillfälle. Du kan dessutom vara säker på komma fram till ditt resmål. Företagen inom Resplus tar gemensamt ansvar för att lösa eventuella problem som till exempel trafikstörningar.

Förvandla dina SJ Prio-poäng

Låt dina resor med SJ förvandlas till mat ombord, fler tågresor, upplevelser och annat skoj. Som medlem i SJ Prio samlar du poäng på dina tågresor, på det du handlar i bistron och hos flera av våra partners. Poängen byter du sedan mot något du vill ha!