Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

SJ TRAFIKINFORMATION och tåginformation

Läget i tågtrafiken

Vill du se om ditt tåg är i tid, om det är några inställda tåg eller tågförseningar idag eller andra störningar och info som kan påverka tågtrafiken? Allt detta hittar du på vår trafikinfo-sida. Där kan du också se vilket spår tåget går ifrån och följa SJs ankomster och avgångar.

Med vår app får du trafikinformation direkt i mobilen

Vill du få personlig trafikinformation direkt i mobilen rekommenderar vi dig att ladda ner vår app. I appen kan du smidigt skapa bevakningar på dina bokade resor eller sträckor och du hittar alltid aktuell trafikinformation för din resa.

Genom att söka på tågnummer eller station och datum kan du enkelt se om ditt tåg är i tid, om det är några inställda tåg eller tågförseningar och läsa om kommande banarbeten.

 

Sms-tjänst i östra Sverige

För dig som arbetspendlar i östra Sverige erbjuder vi även en sms-tjänst på vardagar mellan klockan 05:00–09:00 och 15:00–19:00. Tjänsten ger dig information, senast 15 minuter innan avgång, i det fall en trafikstörning eller annan typ av förändring har inträffat.

Läs mer och registrera dig här

Tidtabeller

Det enklaste sättet för dig att söka en tidtabell och få fram aktuella avgångs- och ankomsttider är i vår bokning. Sök på sträcka och datum så får du en lista med tåg och tågtider.

I vår bokning kan du förutom tågtider även se vilken tågtyp och ombordservice olika avgångar har. Det gör att det är enklare än någonsin för dig att jämföra avgångar.

Banarbeten

Det är full fart med utbyggnader och underhåll av järnvägarna i Sverige. Under de närmate åren satsar Trafikverket många miljarder för att komma till rätta med kapacitets- och kvalitetsbristerna. Dessvärre medför detta att delar av järnvägsnätet i perioder är helt eller delvis avstängda.

Vi på SJ gör allt vi kan för att hitta lösningar som gör att en trafikavstängning påverkar dig som reser så lite som möjligt.