Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

SJ Trafikinformation

Vill du se om ditt tåg är i tid, om det är några inställda tåg eller tågförseningar idag och annan info som kan påverka tågtrafiken?

Banarbeten

Det är full fart med utbyggnader och underhåll av järnvägarna i Sverige. Under de närmaste åren satsar Trafikverket många miljarder för att komma till rätta med kapacitets- och kvalitetsbristerna. Dessvärre medför detta att delar av järnvägsnätet i perioder är helt eller delvis avstängda.

Vi på SJ gör allt vi kan för att hitta lösningar som gör att en trafikavstängning påverkar dig som reser så lite som möjligt.

Med vår app får du SJ trafikinfo direkt i mobilen

Vill du få personlig trafikinformation direkt i mobilen rekommenderar vi dig att ladda ner vår app. I appen kan du smidigt skapa bevakningar på dina bokade resor eller sträckor och du hittar alltid aktuell trafikinformation för din resa.

Genom att söka på tågnummer eller station och datum kan du enkelt se om ditt tåg är i tid, om det är några inställda tåg eller tågförseningar och läsa om kommande banarbeten.

 

Tågtider

Det enklaste sättet för dig att söka en tidtabell och få fram aktuella avgångs- och ankomsttider är i vår bokning. Sök på sträcka och datum så får du en lista med tåg och tågtider.

I vår bokning kan du förutom tågtider även se vilken tågtyp och ombordservice olika avgångar har. Det gör att det är enklare än någonsin för dig att jämföra avgångar.