Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Tågluffa i Europa

Med Interrailkort tar du dig till din drömdestination

Foto: Koen Nijbroek, plats: Montenegro

Tågluffa med Interrail

Vill du resa genom Europa med tåg är Interrail rätt kort för dig! Med Interrail kan du resa med 37 olika järnvägs- och färjebolag i 30 olika europeiska länder, bara du själv sätter gränserna. 

Vi samarbetar med Europarunt.se för att erbjuda dig möjlighet att köpa Interrailkort på ett enkelt och smidigt sätt. På deras hemsida kan du inte bara beställa ditt kort, där hittar du också många bra råd och tips för hur din tågluff blir ett minne för livet.

Har du redan ett Interrailkort och behöver boka platsbiljett för din resa från eller till Sverige kan du göra det här på sj.se. Lägg bara till kundkort Interrail alt Eurailkort när du bokar din resa.

Din platsbiljett är endast giltig i kombination med ditt Interrailkort så glöm det inte hemma när det är dags för avfärd!

Se första avsnittet av Europarunts YouTubeserie om att tågluffa med Interrail.

#DiscoverEU

Just nu lottar EU ut gratis Interrailkort till europeiska ungdomar!

Tågluffare på station
Foto: Eurail, plats: Milano, Italien

Planera din resa direkt i mobilen

Appen Rail Planner är till stor hjälp när du ska planera och resa med tåg i Europa. Du kan enkelt söka upp tidtabeller direkt i mobilen, även om du är på en plats utan Wi-Fi! Med Rail Planner kan du också se vilka tåg som kräver en separat platsbiljett.

ArrivalGuides – reseguider för hela världen

Över 50 miljoner resenärer använder årligen dessa reseguider för att låta sig inspireras, planera sin resa och få det mesta ut av semestern på destinationen. Bli inspirerad du också!

Familjen Hallberg Miesenberger på väg ut på tågluffsäventyr
På Stockholms Central började tågluffsäventyret. Från vänster Otto, Patrik, Annika och Kalle Hallman Miesenberger.

Tågluffa med familjen

Funderar du på att ta med barnen på tågluffen? Här kan du läsa om allt du behöver veta om att tågluffa i Europa i sommar – och hur kul det är att göra det med barn.