Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Pandaklubben

SJ Prio-erbjudande Pandaklubben

Som SJ Prio-medlem har du möjlighet att bli medlem i WWFs Pandaklubben och få resten av året som en bonus! Du betalar för 2022 års medlemskap* men får redan under 2021 ta del av Pandaklubbens medlemsförmåner samtidigt som du får 2022 års medlemspaket med en fin djuraffisch, mjukisdjur, klistermärken, vykort med djurmotiv och medlemskortet för 2022. Dessutom planteras ett träd på Borneo som blir till hem för djuren som lever där.

Medlemskortet ger dig gratis eller rabatterat inträde hos utvalda Pandaklubben-förmåner. Ta med dig kortet och möt världens djur och lär dig mer om häftiga arter och smarta tips som räddar dem. Bland våra förmånsgivare ingår bland annat Nordens Ark, Havets Hus och Skansen-akvariet. Läs mer om Pandaklubben och förmånerna på pandaplanet.se**

Erbjudandet gäller till och med 31 oktober 2021.

* Ett års medlemskap kostar 295kr.

** Förmånerna och rabatterna som finns angivna på Pandaklubbens hemsida gäller under 2021 och uppdateras vid årsskiftet. Förmåner och rabatter gäller för barn till och med 17 år om inget annat anges.

Om Pandaklubben

Världsnaturfonden WWF är en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. WWF kämpar för att bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen och för att nå våra mål jobbar vi både på politisk nivå och ute i fält. Vi har ett tätt samarbete med företag och fristående organisationer såväl som lokalbefolkningar och andra aktörer runt om i världen. WWF har fler än fem miljoner supportrar som stödjer oss ekonomiskt eller genom att engagera sig personligen.

Pandaklubben är WWF för barn och unga och finns både som sajt och som stödjande medlemskap. Vi vill att det ska vara lika roligt som viktigt att lära sig om djur, natur och stora miljöfrågor. Pandaklubben har funnits i över 30 år och har idag över 5 000 medlemmar.

Panda i träd
Foto: Brad Josephs, WWF