Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

SJ Prio-rabatt på Titanic The Exhibition i Göteborg

Den 15 april 1912 sjönk Titanic i det iskalla vattnet i Nordatlanten efter att ha kolliderat med ett isberg. Ombord fanns 2207 personer, 1496 miste livet. Under hösten och vintern kan du uppleva Titanics myter, historier och glans i en av världens största vandringsutställningar i Galleri Fredstan på Södra Hamngatan 55 i Göteborg.

Titanic The Exhibition, är mycket mer än bara en utställning. Det är en fantastisk upplevelse, som tar oss tillbaka 106 år i tiden. Utställningen berättar, genom en individuell audioguide, oräkneliga historier om öden och hjältedåd ombord. Flera historier har svensk anknytning då Titanics färd begav sig under en tid då många svenskar utvandrade till Amerika. Detta märktes exempelvis i att svenska var det andra största språket ombord på det osänkbara 269,08 meter långa fartyget.

Följ med på en känslomässig resa – genom berättelser, fotografier och privata föremål där du som besökare får uppleva historiens mest legendariska skepp på sin första och sista resa. Utställningen består av ca 200 originalföremål och flertalet återskapade interiörer i naturlig storlek.

Audioguide finns på olika språk och ingår i entrépriset.

Mer information om utställningen finns på www.titanicgoteborg.se

SJ Prio-erbjudande:

  • 20% rabatt på entrébiljetten till Titanic The Exhibition
  • Gäller endast vid bokning online.
  • Gäller till och med 31 mars 2019.

Så gör du:

  • Boka din entrébiljett via länken nedan.

Tips! Köper du din resa till Göteborg via Titanic The Exhibitions webbplats så får du 10% rabatt på tågbiljetten. Klicka på den gröna knappen nedan.