Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

SJ Prio-rabatt på Fredrik Benke Rydmans Nötknäpparen

Nu sätts Fredrik Benke Rydmans succé Nötknäpparen åter upp i Stockholm! Du som är SJ Prio-medlem har chansen att se dansföreställningen till specialpris.

I Rydmans version av Nötknäpparen byts originalsagans julfirande hos en välbärgad familj ut till en betydligt ruffigare miljö när handlingen uppgraderas till nutid. Istället för tåspetsbalett möter publiken bland andra en sibirisk Europamästare i breakdance. Och publiken får följa den lilla flickan Clara som har lämnats ensam att bo på en soptipp, medan hennes föräldrar tigger på gatorna i ett rikt främmande land. I förhoppning om att återförenas med sina föräldrar, luras Clara att följa med en organhandlare på jakt efter ett ungt hjärta att sälja till en sjuk man. Nötknäpparen, prinsen, har gått sönder och förlorat sin stjärnglans. Samtidigt berättar en publikvärd allt vi vill och inte vill veta om föreställningen. Alla jagar trygghet och ett sammanhang i en saga som är skrämmande lik verkligheten vi lever i.

Spelas på Hangaren Subtopia i Alby mellan 14 december 2018 och 5 januari 2019. Föreställningen passar hela familjen, från 5 år. Längd cirka 100 minuter.

SJ Prio-erbjudande:

  • 50% rabatt på dansföreställningen Nötknäpparen (ord. pris 395-595 kronor).

Så gör du:

  • Klicka på den gröna knappen nedan och boka via Biljettforums webbplats.