Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Obegränsad läsning och lyssning med Nextory

Nu får du som är SJ Prio-medlem prova Nextory gratis i 45 dagar. Boka din tågresa och ladda ner de böcker du vill läsa på din resa!

Hösten är en viktig tid för alla bokälskare. Det släpps mängder av stora boknyheter och många föredrar att krypa upp i soffan, eller resa tillsammans med en bra bok. Nextory gör det enklare än någonsin för dig att alltid ha läsningen nära tillhands. Du laddar enkelt ner appen i din mobil eller surfplatta, sedan har du tiotusentals böcker i din ficka, var som helst – när som helst.

Visste du att du dessutom får bättre minne av att läsa? Du får fart på fantasin då hjärnan behöver jobba för fullt med att skapa bilder av orden framför sig istället för att bli serverad färdiga bilder när du ser på film. Det gör läsning till en perfekt sysselsättning för barnen att underhålla sig med på tåget. Prova vårt populära familjeabonnemang. Med det får hela familjen tillgång till vårt utbud.

SJ Prio-erbjudande:

45 dagars gratis obegränsad tillgång till Nextorys e- och ljudböcker (ord. pris från 139 kr/mån). Erbjudandet gäller till och med 31 december 2018.

Så gör du:

  • Klicka på knappen nedan och registrera ett konto.
  • Ladda ner Nextorys app, logga in och välj din första bok!

Erbjudandet gäller endast för dig som inte har varit Nextorykund tidigare.