Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

SJ Prio-erbjudande på Liseberg

För dig som är SJ Prio-medlem har vi ett fantastiskt erbjudande denna jul. Betala endast entrépris och åk så mycket du vill!

I det varma skenet från miljoner juleljus förvandlas Liseberg till ett gnistrande vackert vinterlandskap. Innanför Huvudentréns grindar hälsar snögubbarna dig välkommen. Inget är så härligt som ett gnistrande snötäcke tycker snögubbarna, passa på att ta det juligaste julkortet tillsammans med dem!

På Lisebergs julmarknad hittar du allt du behöver för att bocka av julklappslistan och komma i riktig julstämning. I julens bodar och butiker finner du allt från polkagrisar till kristallglas. Njut av en julmarknad från förr till tonerna av våra mest älskade julsånger framförda av den skönsjungande julkören. I julsmyckade kvarter känns dofterna av knäckäpplen, varm choklad och glögg lite extra mysiga.

På andra sidan broarna bjuder Hamnkvarteret in till julstämning, värmande fika och hemlagade julbordsrätter. Få upp värmen i vintervakna karuseller och hälsa på i Kaninlandet. Njut av den vackra isbaletten eller gå på spännande skattjakt i Medeltidsbyn.

Jul på Liseberg 2018 är öppet 16–18, 23–25 och 29–30 november samt 1–2, 5–9, 11–23 och 26–30 december. Läs mer om Jul på Liseberg på www.liseberg.se

Julmarknad på Liseberg

SJ Prio-erbjudande:

  • Köp Allt-I-Ett Jul för endast 110 kronor (värde 265 kronor).
  • Gäller under Jul på Liseberg (ej lördagar).

Gör så här:

  • Klicka på den gröna knappen och köp via Lisebergs webbplats.