Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

GSO bjuder in till "En helt vanlig konsertkväll med extra allt"

Göteborgs Symfoniker är övertygade om att nästan alla besökare som inte är abonnenter går från en konsert med Symfonikerna med känslan "varför gör jag inte det här oftare" och det finns goda anledningar till det. Upplevelsen av den mäktiga funkispärlan på Götaplatsen tar andan ur de flesta. Känslan av spänningen som ligger i luften när 109 musiker och all personal är på tårna inför kvällens helt unika konsert. Förväntan. Spänning. Konserten spelas bara ikväll och kommer aldrig mer igen... Inga omtag. Allt måste sitta perfekt. Men framför allt infinner sig en själsro som ligger och kokar och vibrerar länge efter konserten. Har du upplevt det? Vill du uppleva det?

Nu bjuder Göteborgs Symfoniker in till "En helt vanlig konsertkväll med extra allt" där de lovar att de ska ta hand om dig på allra bästa sätt!

Sommarkonsert 23 augusti

Symfonikerna bjuder på energi och melodiglädje tillsammans med den förtrollande violinisten Patricia Kopatchinskaja. Dirigerar gör dirigentkometen Santtu-Matias Rouvali, orkesterns chefdirigent. Luta dig tillbaka i stolen och häng med!

SJ Prio-erbjudande:

  • Gå två på konserten och betala bara för en (ordinarie pris 200 kronor/styck)

Gör så här:

Biljetterna bokas via GSOs hemsida, följ länken nedan.