Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Prova på 15 med Paolo under 4 veckor

Nu kan du som SJ Prio-medlem prova 4 veckors onlineträning med Paolo Roberto, som har lång erfarenhet av träning och hälsa. Effektiv cirkelträning anpassad till din nivå, se till att hitta 15 minuters träning i din vardag och sätt igång redan idag! Perfekt för dig som sitter still mycket och är på resande fot, eller varför inte ge bort träning i present till någon du känner?

Efter en lång karriär inom kampsporten och som framgångsrik proffsboxare brinner Paolo Roberto för folkhälsan och vill få människor att hitta tid för träning. Dagens utveckling gör att vi sitter alltmer still i vår vardag. Paolo har tillsammans med Select Wellness skapat onlinetjänsten 15 med Paolo med korta enkla övningar som du kan utföra vartsomhelst.

Övningarna gör att du bygger rörlighet, styrka och förbättrar konditionen. Dagens pass får du i form av en video med tips och instruktioner till din mobil eller dator. Sex dagar i veckan får du cirkelpass att utföra, varje pass består av fem stycken övningar som du upprepar så många gånger du orkar. Det finns olika nivåer för att tjänsten ska passa både nybörjare och träningsvana, där nivå 1 är lättast och nivå 5 den svåraste. Det finns inga ursäkter längre att kasta sig i soffan och förbli en soffpotatis, förändra dina vanor under 4 veckor och det kommer att bli ett startskott till en starkare kropp med mer energi!

SJ Prio-erbjudande:

  • 4 veckors kostnadsfri träning med 15 med Paolo (värde 169 kr/mån).
  • Erbjudandet gäller till och med 30 november 2018.

Så gör du:

  • Klicka på gröna knappen nedan och registrera ett konto, ange koden PrioHälsa.
  • Logga in och påbörja ditt första träningspass!