Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Ta tåget till Astrid Lindgrens Värld!

Att åka tåg tillsammans är ett mysigt sätt att umgås hela familjen. Och väl framme är alla utvilade för en ny spännande resa – för ett besök i Astrid Lindgrens Värld är som att resa genom hennes berättelser, fast på riktigt. Och det bästa av allt, tåget går ända fram till Astrid Lindgrens Världs egen tågstation. Just nu får du som är SJ Prio-medlem 25 % rabatt på boende och 20 % rabatt på tågresan under utvalda datum.

Läs mer om parken på astridlindgrensvarld.se

SJ Prio-erbjudande

  • 25 % rabatt på boende vid Astrid Lindgrens värld. Ange kampanjkod ALVSJ21.
  • 20 % rabatt på SJ-resan (gäller mån-tor).
  • Erbjudandet gäller 27 augusti-11 september (fre-lör), 23-24 oktober och 29 oktober-5 november.
  • Erbjudandet kan inte kombineras med andra boenderabatter och gäller endast nybokningar.
  • Erbjudandet gäller inte på Kustpilen.

Om du bokar ytterligare resetjänster (såsom hotell eller annat boende) för din resa eller semester via nedan länk omfattas du INTE av de rättigheter som är tillämpliga på paketresor enligt direktiv (EU) 2015/2302.

SJ AB ansvarar inte att för att dessa ytterligare resetjänster fullgörs korrekt. Vid problem kontakta den relevanta tjänsteleverantören.

Om du bokar ytterligare resetjänster via nedan länk senast 24 timmar efter det att du mottagit bokningsbekräftelsen från SJ AB, kommer dessa resetjänster emellertid att utgöra en del av ett sammanlänkat researrangemang. I ett sådant fall har SJ AB, i enlighet med EU-rätten, ett skydd för återbetalning av dina betalningar till SJ AB, för tjänster som inte fullgörs som en följd av SJ ABs, obestånd och, vid behov, din hemtransport. Observera att detta inte innebär någon återbetalning om den berörda tjänsteleverantören hamnar på obestånd.

Mer info om skydd vid obestånd

Boka tågresa

Boka boende