Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Tåg Borlänge - Stockholm

Billigt, smidigt och smart med SJ!

På sträckan Borlänge - Stockholm erbjuder vi biljetter fr. 95 kr med SJ InterCity och fr. 195 kr med SJ Snabbtåg.

Snabbaste sättet att ta dig mellan Stockholm och Borlänge är med SJ, resan tar 2 timmar och 25 minuter!

Mellan Stockholm och Borlänge kör vi både SJ Snabbtåg och SJ InterCity.

Tåg Stockholm - Borlänge, med SJ reser du snabbast mellan städerna

Att resa med SJ är bekvämt, smidigt och billigt

Med tåget reser du från city till city utan byten och taxiresor. Du kan använda restiden effektivt till att jobba, plugga eller bara vila. Dessutom gör du ett bra resval för miljön! 

Restid med SJ - 2 h 20 min

Det snabbaste och mest effektiva sättet att ta sig mellan Stockholm och Borlänge är med SJs tåg, det tar cirka 2 timmar och 20 minuter.

Restid med bil - 2 h 45 min

Med bil mellan Stockholm C och Borlänge C tar det cirka 2 timmar och 45 minuter beroende på tid på dygnet och trafiken.

Restid med buss - 3 h

Det är ungefär 21 mil mellan Borlänge och Stockholm. Bussen tar drygt 3 timmar.

Välj mellan flera avgångar varje dag

Mellan Borlänge och Stockholm går våra InterCity-tåg. Vi har ungefär 10 avgångar* i båda riktningar, varje dag.

* Antalet avgångar kan skilja sig mellan vardagar och helger och ändras under sommaren.

Bara klimatsmarta resor

Vi kör bara på el från förnybara källor och 50 % av elen är dessutom märkt med Bra miljöval. Så genom att välja tåget gör du en grönare resa city till city!

Välja plats och Wi-Fi

I tidtabellen kan du se vilken typ av tåg som avgången körs med mellan Stockholm och Borlänge och vad som ingår på din resa, till exempel Wi-Fi. Platsbokning ingår alltid, om du har det önskemålet.

På plats i Stockholm och Borlänge

Borlänge station

På stationen

På Stockholm Central finns ett sort utbud av shopping, service och mat. 

På Borlänge C finns Pressbyrån och en restaurang/kafé. Här finns även förvaringsboxar och toaletter.

Läs mer på dinstation.se

SJ Lounge

I Stockholm erbjuder vi dig som reser i 1 klass eller är SJ Prio-medlem på svart nivå att börja eller avsluta sin resa i SJ Lounge. Här kan du sitta ned en stund, använda gratis Wi-Fi till att jobba eller varför inte ta en kaffe? Läs mer om våra lounger här.

Ta dig runt stan

I Stockholm är det SL som ansvarar för lokaltrafiken som består av pendeltåg, tunnelbana, lokalbana/spårvagn, buss och båt. Stockholm Central ligger i anslutning till T-Centralen och Stockholm City, varifrån du reser med tunnelbana respektive pendeltåg. För mer info, gå till sl.se

I Borlänge heter lokaltrafiken Dalatrafik och består av buss. För mer info, gå till dalatrafik.se

Anslutningsguiden

Om du ska resa kollektivt till eller från stationen så kan du få hjälp av Anslutningsguiden i SJs app. Anslutningsguiden ger du förslag på passande avgångar och du kan sedan enkelt köpa en biljett giltig i Stockholm länszon eller Borlänge stadszon. Läs mer om Anslutningsguiden här.

Dubbelsäng på First Hotels
Foto: First Hotels

Boende

SJ Prio samarbetar med Scandic och First Hotels vilket innebär att du som är medlem kan använda  dina poäng till att boka hotellnätter. Scandic erbjuder boende i både Stockholm och Borlänge. Läs mer om vilka hotell du kan använda dina poäng på och hur du gör här.

Hotellpremien

Du som är SJ Prio-medlem kan även växla in dina poäng till värdebevis hos Hotellpremien som kan användas för att boka övernattningar om 2-5 nätter. Hotellpremien erbjuder ett stort urval av prisvärda hotellövernattningar i bl a Stockholm och Borlänge. För att boka boende via Hotellpremien behöver du även var medlem hos Coop. Gå till vår poängshop för att växla in dina poäng. 

Shopping, restauranger och aktiviteter

Få tips om vad du kan göra och restaurangerna du inte får missa i våra stadsguider. Läs vår guide till Stockholm härVill du få ut det absolut mesta av din vistelse i Borlänge? Få inspirationen på visitdalarna.se

SJ Prio Din stad

Vi har samlat ihop massor av bra medlemserbjudanden för att du ska kunna fylla din vistelse i Stockholm med shopping, god mat och kul aktiviteter. T ex får du 20 % på hela sortimentet på Gamla Stans Polkagriskokeri i Stockholm. Se alla Din stad-erbjudanden här.