Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Res på fritiden

Camilla förlänger semestern med nattåg

Snö och skidfantasten Camilla föredrar att åka med nattåg när hon reser. För henne är det ett enkelt och bra sätt att transportera sig långa sträckor och med mycket packning.

Camilla Antonsson är egenföretagare med fjäll och berg som sin arbetsplats. Hon är uppvuxen längs västkusten, närmare bestämt i Varberg, men flyttade senare norröver till sin stora passion i livet, äventyr och skidor.

– Nattåget är snällt mot mig själv, då jag hinner ta en lugn stund, varva ner och vakna upp till en ny dag, pigg! Men det som känns bäst i mig är framförallt att det är ett bättre sätt att resa för miljön.

Camilla anordnar bland annat fjäll- och skidresor och då handlar det ofta om långa transportsträckor.

– Jag ser alltid till att ha tågalternativ till resorna, oavsett var vi ska. Det är så enkelt att bara kliva på och komma hela vägen fram, istället för att släpa all packning mellan flygplatser och olika mellansträckor. Det är en stor fördel.

Camilla väljer alltid tåg när hon ger sig ut på sina äventyr och fritidsresor.

Hon upplever att hon förlänger resan när hon väljer nattåget. Då börjar resan redan när hon sätter sig på tåget. Där kan hon koppla av, läsa en bok eller samtala med sällskapet. Och då är hon helt redo att ge sig ut i backen direkt när hon kommer fram.

– Så varför inte maximera resan, om man kan, säger Camilla!