Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Liggvagnskupé 2 klass

Liggvagn 2 klass

Kupé med sex liggplatser av enklare komfort, som du bäddar själv. Filt, kudde och lakan ingår. WC och bagageutrymme finns i korridoren.

Kupén har sex platser och du bäddar själv. Dagtid är mellanbädden nedfälld så att det går att sitta bekvämt. Bäddutrustningen består av filt, kudde, örngott och lakan. Toalett och bagageutrymme finns i korridoren. Det finns tre kupéalternativ att välja på: dam-, herr- eller mixad kupé. Mixad kupé innebär att alla kan boka i denna oberoende av kön. Om ni är fyra personer eller fler kan ni boka en kupé helt för er själva. Är ni bara fyra personer betalar ni ett reducerat pris för de två utestående bäddarna i kupén.

Du kan också resa med sällskapsdjur i liggvagn på SJ Nattåg
Om du har ett eller två sällskapsdjur så kan du boka hela kupén oavsett hur många resenärer ni är. Du betalar för alla sex liggplatserna och disponerar dessa själv för 1–6 resenärer. Det finns ett begränsat antal avdelade djurkupéer. Reser du med sällskapsdjur i nattåg skriver du in DJUR i fältet för kampanjkod som du hittar längst ner i bokningsdialogen på startsidan. Sedan måste du välja alternativet Sällskapsdjur i liggvagnskupé på sidan där du väljer kupé.

2 klass liggvagn för 1-6 personer