Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Sovvagnskupé 1 klass

Egen sovvagn 1 klass

Kupé för 1–2 personer i färdigbäddade sängar. Högsta komfort. Dusch/WC finns i kupén. Frukost och tillgång till SJ Lounge ingår.

Kupén har två sängar som är bäddade med kudde, örngott, underlakan, påslakan och täcke. Reser du ensam har du kupén för dig själv och ingen utomstående kan bokas i samma kupé. Dusch/WC är utrustad med handdukar och tvål.

I 1 klass sovvagn ingår frukost i tågets bistro (om sådan finns). På vissa orter erbjuder vi dessutom frukost på utvalda frukostställen nära stationen. Frukosterbjudandet gäller inom bistrons/frukostställets ordinarie öppettider mot uppvisande av 1 klassbiljett, dock senast till klockan 09:00. Läs mer om bistrons öppettider och se lista med utvalda frukostställen här.

På vissa tåg är det möjligt att ligga kvar på tåget efter ankomst. Då ingår också frukost på våra utvalda frukostställen.

Tillgång till SJ Lounge i Göteborg, Stockholm och Malmö, före eller efter avslutad resa, ingår också. Se öppettider för loungerna här.

Under större delen av 2021 kan vi tyvärr inte erbjuda möjlighet att ta med rullstol på nattåg eftersom underhåll av vagnar med rullstolslyft genomförs. Vi hänvisar istället till dagtåg med rullstolslyft.

1 klass sovvagn för 1-2 personer