Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Resa till Orsa

Ta tåget och lokalbussen till Orsa

Skidor, rovdjur och bastubad. En tågresa till Orsa leder till rika upplevelser.

Åka till Orsa

Mitt i hjärtat av Dalarna ligger Orsa. Ett litet samhälle med mycket att erbjuda när det kommer till natur och friluftsliv.

Åk skidor i Orsa Grönklitt, både utför och på längden. Hälsa på björnar och tigrar i Orsa Rovdjurspark. Föredrar du något stillsammare? Gå på en snöskovandring i den vackra dalanaturen eller ta en spadag med bastubad i fäboden Fryksås. En resa till Orsa lämnar dig inte besviken!

Billiga tågbiljetter till Orsa

Tåg och buss till Orsa

Du kan resa med dagtåg till Mora, sedan går det lokalbuss till Orsa.

Orsa Grönklitt

I Grönklitt finns 22 välpreparerade nedfarter i alla svårighetsgrader. Från grönt till svart. Det är inte svårt att hitta favoritbackar! Många anser att Grönklitt är bäst i Sverige på längd med utmärkta och omväxlande spår. Alltid gott om snö – från november till slutet av april.

orsagronklitt.se

Isbjörn på Orsa Rovdjurspark

Orsa Rovdjurspark

I Orsa Rovdjurspark bor några av de mest sällsynta rovdjuren i världen. Tigrar, leoparder och Sveriges enda isbjörnar. I Europas största rovdjurspark kan du uppleva unika möten året runt.

orsarovdjurspark.se

Fryksås Fäbod

Upplev genuin dalamiljö och passa på att sova över i en egen fäbodstuga med vedbastu. Här hittar du boendena Fryksås Hotell & Gestgifveri samt Smidgårdens Café och Fäbodrelax.

fryksashotell.se

smidgården.se

På grund av rådande läge reserverar vi oss för eventuella ändringar i fakta på denna sida.