Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Resa till Idre

Tåg och anslutande buss till Idre

Idre är en av Sveriges största vintersportsorter och här väntar dessutom mycket mer än bara skidåkning.

Idre innebär fjälläventyr för stora och små

Idre erbjuder tre skidanläggningar som tillsammans har 77 nedfarter och mer än 125 kilometer preparerade längdspår. Idre Fjäll, Fjätervålen och nya Idre Himmelfjäll har tillsammans gått ihop och erbjuder liftkortet Idrepasset som gäller på alla tre anläggningar så att du kan testa alla backar!

I Idre är det alltid tidig snöpremiär och Idre Fjäll brukar öppna den första backen redan i oktober. Även längdspåren är redo tidigt på säsongen. Runt om i Idre finns varierande spår för alla nivåer och många av dem går genom skog och över fjäll.

Läs mer om vad Idre erbjuder på visitdalarna.se

Billiga resor till Idre

Res med tåg till Mora eller Borlänge och sedan buss till Idre. Bussen går under vintersäsong, i samband med stugbytardagar. 

3 saker att göra i Idre

Lär dig mer om renen

Vandra tillsammans med renar och lär dig mer om detta fantastiska djur. Aktiviteten passar hela familjen och under dagen får ni även testa på olika produkter av renkött.

Läs mer på renbiten.se

Fackeltur under stjärnorna

Njut av en mysig slädtur inlindad i renskinn och med brinnande facklor som ljuskälla. Turen passar alla men tänk på att klä dig varmt!

Läs mer på idrefjall.se

Huskytur för hela familjen

En tur på fjället bakom ett hundspann kommer du sent att glömma! Förverkliga drömmen att köra ditt eget spann eller åk gosigt nedbäddad i plädar. 

Läs mer på idrefjall.se

På grund av rådande läge reserverar vi oss för eventuella ändringar i fakta på denna sida.