Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Resa till Idre

Tåg och anslutande buss till Idre

Idre är en av Sveriges största vintersportsorter och där öppnade en helt ny skidanläggning i december 2019!

Idre innebär fjälläventyr för stora och små

Idre erbjuder tre skidanläggningar som tillsammans har 77 nedfarter och med än 125 kilometer preparerade längdspår. Idre Fjäll, Fjätervålen och nya Idre Himmelfjäll har tillsammans gått ihop och erbjuder liftkortet Idrepasset som gäller på alla tre anläggningar så att du kan testa alla backar!

I Idre är det alltid tidig snöpremiär, Idre Fjäll öppnade upp den första backen redan i oktober. Och även längdspåren är redo tidigt på säsongen. Idre bjuder på varierande spår och många av dem går genom skog och över fjäll.

Läs mer om vad Idre erbjuder på visitdalarna.se

Billiga resor till Idre

Res med tåg till Mora eller Borlänge och sedan buss till Idre. Bussen går under vintersäsong, i samband med stugbytardagar. 

3 saker att göra i Idre

Lär dig mer om renen

Vandra tillsammans med renar och lär dig mer om detta fantastiska djur. Aktiviteten passar hela familjen och under dagen får ni även testa på olika produkter av renkött.

Läs mer på renbiten.se

Fackeltur under stjärnorna

Njut av en mysig slädtur inlindad i renskinn och med brinnande facklor som ljuskälla. Turen passar alla men tänk på att klä dig varmt!

Läs mer på idrefjall.se

Huskytur för hela familjen

Vandra med en riktig slädhund som hjälper dig upp om uppförsbackarna blir lite jobbiga. Du går kopplad till hunden via ett bälte runt midjan och tillsammans tar ni er genom skogen i lätt terräng.

Läs mer på idrefjall.se

På grund av rådande läge reserverar vi oss för eventuella ändringar i faktan på denna sida.