SJ satsar ekologiskt
Lär dig laga ekomat med SJ
Låt dig inspireras av Sveriges kanske främsta eko-kock, Rune Kalf Hansen, som visar hur du enkelt kan fixa godsaker med morot, äpple, vitkål, rödbeta och grönkål.
Runes filosofi är att laga 100 procent ekologisk mat, som samtidigt är supergod och hälsosam. Det rimmar bra med SJs hållbara ambitioner och vi är stolta över att kunna erbjuda hans ekologiska snabbmat på våra tåg. I bistron hittar du allt från wraps och pasta till en modern trekantsmacka – innehållet varierar förstås efter säsong då nästan allt dessutom är närproducerat.
Hoppas det smakar!

Kalf Hansens 100 % ekologiska trekantsmacka med grönkål och ost på saftigt rågbröd.
Grönkål
Äpple
Rödbeta
Morot
Vitkål
Månadens råvaror
Vill du laga mer ekologiskt och närodlat så behöver du också veta vilka råvaror som passar bäst för varje säsong.
Hör Rune Kalf Hansen berätta om varför vi ska laga 100 % ekologisk mat.
{{ getModalHeaderText() }}
{{ getModalInfoText() }}
{{ getModalInfoText2() }}