Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Läs de senaste numren av vår ombordtidning Kupé

Jens Lapidus på omslaget till Kupé maj 2021

Kupé i maj 

Möt advokaten som tog med sig kunskapen om den kriminella världen in i författandet. Med den egna genren Stockholm noir och succén Snabba cash har Jens Lapidus gjort avtryck. Snart dags för sommarledigt, men helst något annorlunda och pandemisäkert. Vi tipsar om fäbodweekend.

Björn Mosten på omslaget till Kupé mars/april 2021

Kupé i mars/april 

Mitt i studierna till civilingenjör gjorde den rastlöse Björn Mosten ett snabbt karriärbyte och slog igenom stort som skådespelare i den hyllade Netflixserien Kärlek och anarki. Men nu är han tillbaka i Uppsala och tentapluggandet. På tal om att plugga – nu är det hög tid att välja utbildning till hösten. Vi har listan. Och så pratar vi lite om fjällfulness förstås.

Agnes Carlsson på omslaget till Kupé januari/februari 2021

Kupés januari/februarinummer ute nu

Artisten Agnes slog igenom som väldigt ung och körde hårt i tio år. Sedan behövde hon komma ikapp sig själv - det har hon gjort nu. Och så här på nyåret är det dags för nyordslistan. Gissa vad som präglar den i år? Vi spanar in de nya heta krogtrenderna och i kupén möter vi Kalle Moraeus.

David Sundin på omslaget till Kupé december 2020

Kupés decembernummer ute nu

Det tog honom 37 år att förstå att han skulle stå på scenen. Nu gör han det med besked och han syns lite överallt. Möt komikern David Sundin. Det är också dags för Svenska hjältar-galan, i år med en ny kategori som SJ presenterar: Miljöhjälten. Vi presenterar vinnaren i den här nya viktiga kategorin.

Emilia Nilsson på omslaget till Kupé november 2020

Kupés novembernummer ute nu

Den unga grisbonden Emilia Nilsson trivs bäst hemma på gården i Jämtland, men har en hektisk tillvaro med maten i fokus. Häng med hem till henne! Vintersemestern är snart här, vi har massor av tips i vår stora skidguide. Och så är frågan om du är galen – eller har du en helt vanlig fobi?

Ruben Östlund på omslaget till Kupé oktober 2020

Kupés oktobernummer ute nu

Ruben Östlund är regissören som vet hur det känns att vinna både Guldbaggar och Guldpalmen, ja till och med att bli Oscarsnominerad. I Kupé får du en mer personlig bild av honom och bland annat hans syn på relationer. Och vad sägs om exklusivt kroglyx i kockens eget vardagsrum? Eller kanske guldkantad skogscamping. Vi tipsar!

Mathias Dahlgren på omslaget till Kupé september 2020

Kupés septembernummer ute nu

Mathias Dahlgren är kocken som kan strössla med medaljer och utmärkelser. Men nu gör han inte längre saker för att bevisa något för någon annan. Han vill bara göra det riktigt bra, och nu är det nya grejer på gång. Och med september kommer trädgårdsprakt och goda chanser till fina fynd i svampskogen. Vi guidar dig. Och så var det det här med att alla plötsligt vill skaffa hund.

Gustav Lindh på omslaget till Kupé juli/augusti 2020

Kupés sommarnummer ute nu

Gustav Lindh är ett av de mest lysande stjärnskotten på den svenska skådespelarhimlen. Han är en av de få som kom in på scenskolan på första försöket, men det var inte tack vare någon djupare kunskap om teater. Nu hyllas han för rollen som Aron i ”Älska mig”, men han har hunnit med betydligt mer än så. Möt också Carina Bergfeldt, SVTs USA-korrespondent som nu är hemma i Stockholm och nybliven mamma.

Veronica Maggio på omslaget till Kupé juni 2020

Kupés juninummer ute nu

Trots stjärnstatusen funderar Veronica Maggio ibland på om hon verkligen duger. Vi får komma henne nära i en fin intervju. Hur blir det med resandet i sommar? Vi ger tips på både härliga svenska resmål och alternativa ”resor” för dig som vill hålla dig hemma. Dessutom en härlig sommarbilaga med fantastiska saker att upptäcka i hela Sverige.

Olle Carlsson på omslaget till Kupé maj 2020

Kupés majnummer ute nu 

Olle Carlsson är prästen som fyllde kyrkbänkarna men nu går vidare för ett nytt arbete för att öppna upp nya rum för vår existentiella tomhet. Han vill helt enkelt satsa på ett andligt Friskis & Svettis. Du får också följa med Petter till hans älskade Koster och så tar vi oss till Orsa stationshus, med sin härliga gammaldags glamour.

Gina Dirawi på omslaget till Kupé april 2020

Kupés aprilnummer ute nu 

I Kupés nya aprilnummer möter vi programledaren Gina Dirawi. Hon mordhotades efter sin insats som julvärd på SVT, men är nu tillbaka i rampljuset med sin första roman. Dessutom kikar vi in hos konstnären Alexander Klingspor och guidar till cykelsemester på Själlands riviera. 

Rockfotografen Emma Svensson på omslaget till Kupé mars 2020

Kupés marsnummer ute nu 

Möt rockfotografen Emma Svensson som blev dumpad sex veckor efter sitt drömbröllop – och läkte kärlekssorgen genom att bestiga 49 bergstoppar i Europa på ett år. Dessutom i nya numret av Kupé: grönaste och coolaste weekendtipsen i Göteborg, en stor studieguide och Fråga Lokföraren, som svarar på barnens nyfikna tågfrågor.