Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

#fotbollspeppen

Dela din kärlek till truppen

Landslagets Elin Rubensson började sin fotbollsresa i skånska Marieholm. På den tiden fanns inget flicklag i Marieholms IS. Därför började Elin som 5-åring att spela med pojkarna. Redan då bestämde hon sig för att bli ”fotbots-profs”, som hon själv uttryckte det på en teckning för drygt 20 år sedan.

Dela din kärlek på #fotbollspeppen

Sommaren 2019 är en mästerskaps-sommar och Elin och de andra i truppen lovar att ta med oss alla på en spännande resa. Vi vet att i mästerskap betyder publikens kärlek och stöd allt.

Vill du skicka en hälsning till Elin och truppen? En hejaramsa, pepp eller ett gott råd? Dela din hälsning på sociala medier under #fotbollspeppen. Vi lovar att skicka din hälsning vidare och hoppas att den här fotbollssommaren går till historien.

Under mästerskapet samarbetar SJ med landslagsspelaren Elin Rubensson. 

SJ är sedan länge partner, en väldigt stolt sådan, till Svenska Fotbollförbundet och samarbetar under sommarens mästerskap med landslagsspelaren Elin Rubensson. Vi är hela idrottens resepartner. Därför får du eller ditt lag alltid 15% rabatt på SJs tågresor när du eller ni reser till cuper, läger eller annat idrottsrelaterat. Läs mer och boka på sj.se/idrottsresan.

Under ett besök på Lindome GIF överraskade flicklagen i föreningen Elin och överöste henne med pepp och kärlek inför sommarens mästerskap.

Logo