Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Regionala möten med SJ

Kom och möt oss!

Här finns material från några av de många möten vi deltar på med beslutsfattare, resenärer och alla som är intresserade av vår verksamhet. Du hittar också information om framtida möten vi genomför. Kom gärna och träffa oss. Vi är alltid intresserad av att höra din åsikt om vår verksamhet och få idéer på hur vi kan bli ännu bättre.

Hur ser framtidens resande ut i västra Sverige?

Hur stort är behovet av och hur ska vi få en snabbare järnväg mellan Göteborg och Stockholm, Göteborg och Oslo samt Oslo och Karlstad?  
På filmen medverkar Maria Wetterstrand och HG Wessberg. I panelen sitter Anders Danielsson, vice vd Skanska, Thomas Riste (S), regionstyrelsens ordförande i Värmland, ordförande i Oslo-Sthlm 2.55, Björn Rosengren, ordförande i Svensk-norska handelskammaren, tidigare minister, Karin Svensson-Smith (MP), riksdagsledamot och trafikutskottets ordförande.

3 juli 2017

Hur ser framtidens resande ut i södra Sverige?
Hur stort är behovet av och hur ska vi få en snabbare järnväg mellan Köpenhamn-Malmö-Lund och Stockholm? Hur beroende är egentligen Malmös arbetsmarknad av goda kommunikationer? Och vad betyder färdigställandet av dubbelspår hela vägen Göteborg–Helsingborg–Malmö? 
På filmen medverkar Maria Wetterstrand och HG Wessberg. I panelen sitter Stephan Müchler, VD för Sydsvenska handelskammaren, Ove Ullerup, Danmarks ambassadör i Sverige, Märta Stenevi, Kommunalråd (MP) Malmö kommun, Anders Almgren Kommunalråd (S) Lunds kommun.

4 juli 2017

Hur ser framtidens resande ut i östra Sverige?
Hur stort är behovet av och hur ska vi få en snabbare järnväg mellan Malmö–Jönköping–Linköping–Norrköping–Stockholm och Göteborg–Jönköping–Linköping–Norrköping–Stockholm? Hur mycket kan vi realistiskt förstora arbetsmarknaden för de som bor i östra Sverige? 
På filmen medverkar Maria Wetterstrand och HG Wessberg. I panelen sitter Lena Erixon, Trafikverkets generaldirektor, Ann-Marie Nilsson (C), Kommunstyrelsens ordförande i Jönköpings kommun, Johanna Palmér, Vd Östsvenska handelskammaren, Lars Stjernqvist (S), Kommunstyrelsens ordförande i Norrköping kommun.

5 juli 2017

Kommande möten

Vill du veta mer om något av våra kommande möte är du välkommen att höra av dig till press@sj.se