Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

SJ IT + tech = sant!

SJ IT står inför många spännande utmaningar de närmsta åren. Vi moderniserar exempelvis vår kundwebb och app och inför en ny biljettförsäljningsplattform. Vi bygger även datadrivna applikationer som samlar tågdata från våra tåg i realtid – vilket hjälper oss att underhålla tågen bättre. Vår uppgift är att bygga digitala verktyg till vår personal ombord på tågen, i verkstäderna och depåerna.

Våra egenutvecklade applikationer utvecklar vi i Azure med moderna komponenter och tekniker. Vi jobbar i framkant när det gäller till exempel IoT-lösningar med signaler från våra tåg och integrationslösningar. Vi satsar mycket när det gäller plattform för avancerad analys och data science.

Just nu gör vi en omfattande rekrytering för att stärka våra agila team med en rad spännande roller och här finns stora möjligheter att bidra och forma morgondagens digitala SJ. Vi söker ett brett spann av kompetenser. Fullstackutvecklare inom Java eller .net, Azure Kubernetes, SAP, BI, Power Apps, Logic Apps, produktägare och business analysts för att nämna ett par.

Du kommer att ingå i en kompetent, stolt och framtidsinriktad verksamhet med många erfarna och generösa kollegor som vill vara med och bidra till din och ditt teams framgång.

Om du vill göra en klimatsmart insats för vårt samhälle och bygga upp förutsättningar för en bra kollektivtrafiklösning för framtiden, så finns möjligheten hos oss.

Frontend-utvecklare
Backend-utvecklare
Utvecklare
IT-arkitekt