Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

SJ policy i sociala medier

Följ oss i sociala medier

Du är välkommen att ställa frågor till oss, ge oss tips på förbättringar eller förmedla dina tankar och funderingar om vår verksamhet i våra sociala kanaler.

Policy på SJs sociala medier

Facebook, Twitter, Instagram, YouTube och LinkedIn

Vi eftersträvar en konstruktiv dialog med alla våra kunder och dig som använder våra sociala kanaler och alla synpunkter är mycket värdefulla för oss.

När du kommunicerar med oss via våra sidor på sociala kanaler uppmanar vi dig att ta del av och följa användarvillkoren för respektive media. Lägg märke till att din kommunikation med oss lagras i enlighet med respektive sociala medias villkor.

Vi önskar att kommentarsfunktionerna på våra sidor används till synpunkter och frågor hänförligt till SJs verksamhet eller relaterat till artiklar, filmer och annan information som har delats på våra sidor.

Tänk på att alltid hålla en god ton i inläggen samt att inte uppge personlig information, t ex bokningsnummer, personnummer och telefonnummer, i inlägg eller kommentarer på våra publika sidor. Om du behöver uppge sådan personlig information kan du kontakta oss via privat chatt eller meddelande, eller via våra övriga kanaler.

Vi önskar en öppen dialog och raderar eller censurerar därför som huvudregel inget som skrivs eller delas i våra kanaler. Inlägg som kan upplevas som kränkande och/eller hotfulla av enskilda eller flera användare av sidan eller vår personal eller verksamhet raderas dock alltid. Vidare kan inlägg som saknar koppling SJs verksamhet eller som kan uppfattas som reklam för andra företags produkter eller tjänster komma att tas bort.

Läs mer om SJs hantering av personuppgifter på sj.se/dataskydd 

Film och bild på personer kräver godkännande

Tänk på att om du laddar upp en film eller bild i våra sociala kanaler så måste du ha ett godkännande från eventuella personer som finns med på bilden.