Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

SJ Entreprenör

Entreprenörskap driver Sverige framåt, och den resan vill vi vara med på. Med SJ Entreprenör vill vi möjliggöra för entreprenörer att kunna bo och verka var som helst i landet. För att hela Sverige ska växa.

Vi svenskar jobbar på ett helt annat sätt idag än för 20 år sedan. För många är tåget lika mycket en arbetsplats som transportmedel. Att kunna arbeta på tåget är faktiskt den främsta anledningen att affärsresenärer väljer tåget. För att visa vårt engagemang för Sveriges entreprenörer deltar vi, tillsammans med våra samarbetspartners, i flera aktiviteter och samarbeten.

SJ knyter samman Sverige och vill göra tåget till en naturlig del av din arbetsdag. Genom SJ Entreprenör för vi människor närmare varandra varje dag.

SJs satsningar och samarbeten

House Be

House Be

I entreprenörshubben i Åre samlas startup-bolag, egenföretagare och andra intressenter för att utveckla sina affärsidéer, få kontakt med investerare och nätverka. Tillsammans med House Be skapar vi entreprenörsdrivna aktiviteter för att främja företagande och innovation.

Läs mer om House Be

#GeTillbaka

#GeTillbaka

Företagarna och den digitala byrån Wasabi Web vill uppmärksamma Sveriges duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer och har därför skapat det gemensamma stipendiet #GeTillbaka som delas ut varje år. Stipendiaterna utses av en jury bestående av framstående personer från organisationer och företag.

Läs mer om #GeTillbaka