Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

SJ Entreprenör

SJ Entreprenör

Entreprenörskap driver Sverige framåt, och den resan vill vi vara med på. Med SJ Entreprenör vill vi möjliggöra för entreprenörer att kunna bo och verka var som helst i landet. För att hela Sverige ska växa.

Vi svenskar jobbar på ett helt annat sätt idag än för 20 år sedan. För många är tåget lika mycket en arbetsplats som transportmedel. Att kunna arbeta på tåget är faktiskt den främsta anledningen att affärsresenärer väljer tåget. För att visa vårt engagemang för Sveriges entreprenörer deltar vi, tillsammans med våra samarbetspartners, i flera aktiviteter och samarbeten.

SJ knyter samman Sverige och vill göra tåget till en naturlig del av din arbetsdag. Genom SJ Entreprenör för vi människor närmare varandra varje dag.

SJs satsningar och samarbeten under 2019

House Be

House Be

I entreprenörshubben i Åre samlas startup-bolag, egenföretagare och andra intressenter för att utveckla sina affärsidéer, få kontakt med investerare och nätverka. Tillsammans med House Be skapar vi entreprenörsdrivna aktiviteter för att främja företagande och innovation.

Läs mer om House Be

SUP46

SUP46

SUP46 är en samlingsplats för mer än 60 startup-bolag och en naturlig mötesplats för entreprenörer att träffas för att inspireras, samarbeta och nätverka med varandra. Visionen är att alla startup-medlemmar kommer att bli globala game-changers.

Läs mer om SUP46

Sweden Demo Day

Sweden Demo Day

Sweden Demo Day är Sveriges största unconference där entreprenörer får möjligheten att träffa investerare, storbolag och talanger. En energifylld dag med entreprenörerna i fokus och där den klassiska brunpappersutställningen lyfter fram kreativiteten hos bolagen.

Läs mer om Sweden Demo Day

Live at Heart Creative

Live at Heart Creative

Live at Heart Creative är en del av den stora showcasefestivalen Live at Heart, en av Sveriges och Skandinaviens främsta mötesplatser för musik och film och numera också entreprenörskap. På festivalen möts entreprenörer och bolag från hela Norden för att träffa varandra, investerare och ta del av intressanta keynotes.

Läs mer om Live at Heart Creative

Entrepreneur Skiweek

Entrepreneur Skiweek

Entrepreneur Skiweek är sedan 2012 mötesplatsen för unga entreprenörer att skapa nya kontakter, umgås och få ny inspiration. Lyssna till några av Sveriges främsta unga entreprenörer i Skiweek Sessions, lär av andras misstag och drivkrafter i morgonsoffan Skiweek Mornings.

Läs mer om Entrepreneur Skiweek

Venture Cup

Venture Cup

Venture Cup är en ideell organisation som årligen anordnar två nationella tävlingar. Syftet är att få fler att testa sina affärsidéer och skapar hållbara tillväxtföretag genom tävlingar med feedback, samt utbildning, inspiration och nätverk.

Läs mer om Venture Cup

#GeTillbaka

#GeTillbaka

Företagarna och den digitala byrån Wasabi Web vill uppmärksamma Sveriges duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer och har därför skapat det gemensamma stipendiet #GeTillbaka som delas ut varje år. Stipendiaterna utses av en jury bestående av framstående personer från organisationer och företag.

Läs mer om #GeTillbaka