Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Buntbiljett på SJ-tåg

Biljetten är opersonlig och gäller för 10 eller 50 enkelresor i valfri riktning mellan två orter för en eller flera personer på företaget. 

Finns för resa i 1 klass och 2 klass på SJ Snabbtåg. 10-biljetten finns även för resa i 1 klass och 2 klass på SJ InterCity och SJ Regional.

10-biljetten är giltig i 90 dagar och 50-biljetten i 180 dagar. Resenär anges vid varje bokning.

 

Buntbiljett

10 eller 50 enkla resor i valfri riktning mellan två orter.

Så här köper ditt företag elektronisk 50-biljett (buntbiljett)

Logga in på sj.se och gå till SJ Biz Företagsportal. Välj Köp Pendlarbiljetter & årskort och köp buntbiljetten med ert företagsavtal. Välj Pendlarbiljett och fyll i den sträcka ni vill köpa buntbiljett för. Välj resenär som referens, biljetten är opersonlig, för varje bokning anges sedan en resenär.

Så här reser du med din buntbiljett

Med buntbiljetten får du ingen biljett vid köptillfället. Din biljett ligger som ett saldo här på sj.se. Där kan du själv se hur många resor du har kvar att utnyttja.

För att boka din resa, gå till sj.se och ange sträcka och välj 50-biljett i dropplistan för pendlarbiljett. Ange buntbiljettens biljettnummer (ABC1234D0001) och det telefonnummer du angav vid köptillfället av biljetten. Observera att bokning måste göras innan tågets avgång.

Så får du din biljett

Du väljer leveranssätt vid varje bokningstillfälle. Precis som vid vanliga resor kan du välja att få din biljett som e-biljett eller sms-biljett.

Se ditt saldo

För att se hur många biljetter du har kvar på ditt saldo, gå in på Min resa och ange ditt bokningsnummer (exempel: ABC1234D0001) och telefonnummer.

Återbetalning vid avbokning

Outnyttjade resor kan återbetalas om återköpet görs inom biljettens giltighetstid, som är 90 dagar. Bokningsavgiften återbetalas inte. Återköp kan enbart göras via SJ Kundservice.

Bokningsregler för buntbiljett

Du kan endast boka resor i valfri riktning mellan de två stationer som buntbiljetten är giltig mellan. Exempelvis kan en buntbiljett mellan Stockholm C–Linköping C inte användas för en bokning mellan Södertälje C– Norrköping C. Bokningar kan endast göras inom det tidsintervall som biljetten är giltig.