Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Månadens företag - oktober

Visma Advantages kunder väljer tåget


Visma Advantage hjälper fler än 15 000 företag att göra smarta och effektiva inköp av produkter och tjänster, bland annat tågresor. Totalt köper Vismas kunder cirka 30 000 tågresor per år.

– Små och medelstora företag prioriterar ofta tåg framför andra sätt att resa. Det ser vi i undersökningar och kunddata. Vår bedömning är att det här beteendet kommer att förstärkas nu när näringsliv och samhälle successivt återgår till mer normala omständigheter efter en lång och påfrestande period av restriktioner och pandemi, säger Daniel Saldenius, partneransvarig hos Visma Advantage.

När fler än 15 000 företag över hela Sverige gör sina inköp via avtal med Visma Advantage har företagen koll på sina kostnader och samtidigt skapas en kollektiv köpkraft som är Visma Advantage största tillgång.

Tåget vinner av flera skäl när resdagarna är många och kunder och partners är utspridda över en stor geografisk yta. Energieffektiva resor, där olycksrisken är mycket begränsad, utsläppen låga och du kan arbeta effektivt medan landskapet susar förbi utanför fönstret, blir avgörande fördelar. 

– Småföretagare har ofta inte tid att inte jobba. Det gäller även när de reser. Våra kunder är många. Men de är också medvetna om att de via sina val aktivt kan påverka koldioxidutsläppen på sista raden. Det är hoppingivande när vi tillsammans med en viktig partner som SJ och våra kunder kan ha samsyn i en fråga som påverkar oss alla, säger Daniel Saldenius.

Varje år gör Visma Advantages kunder fler än 30 000 resor med SJ. Företagen har samarbetat sedan 2019. Men nu fylls samarbetet med nytt innehåll, där små och medelstora företag under hösten -21 och hela 2022 bland annat kommer att serveras kampanjer och kunskapsstöd för att lättare kunna göra klimatsmarta val, samtidigt som de får lära känna både nya och gamla SJ-produkter på djupet.

Daniel Saldenius Head of partner  Visma Advantage AB

Daniel Saldenius
Head of partner 
Visma Advantage AB