Åtkomst nekad {{userModel.firstName}}

Du har inte behörighet att komma åt denna sida

Några ord från våra kundansvariga

Mitt tågresande har alltid varit som balsam för själen för mig.

Det är en spännande tid vi lever i nu. Vi är mitt i en post-pandemisk fas där mycket börjar återgå till det vi förut såg som normalt, men helt som tidigare kommer det inte att bli.

I min roll som försäljningsansvarig gentemot affärsresebyråer märker jag bland annat att många börjar ställa nya krav på affärsresan. Våra företagsresenärer berättar att de vill använda restiden mer. Restiden ses mer och mer som arbetstid. Det gör att jag osökt kommer att tänka på nya, ombyggda, X 2000, som hade premiär 16 november.

För mig är den största förbättringen med nya X 2000 att det nu går att arbeta bättre under resan. Brickbordet på den nya stolen är mycket stabilare och går att dra ut längre. Tillsammans med svankstödet i den nya stolen skapar det en bättre arbetsställning än tidigare, men det slutar inte där. Den nya stolen är höj- och sänkbar och du kan enkelt skapa en arbetsplats som passar just dig.

Jag lovar – du kan arbeta non-stop i tre timmar under resan.

För mig är det viktigt att jag är tillgänglig för mina kontakter. Därför ser jag även fram emot de nya radiotransparenta fönstrena på nya X 2000. Fönstrena släpper igenom radiovågor vilket innebär att telefonens täckning kommer att bli bättre, även mellan stationer.

Som du förstår är uppkopplingen och mobiltäckningen längs spåret en fråga vi delar med telekomoperatörerna. Vi för spännande samtal med varandra. Vi väntar spänt på fler nyheter inom det här området.

Jag längtar själv efter att få prova nya X 2000 och uppleva den prisbelönta designen. Förutsättningarna finns verkligen för att göra resan till mitt nya mobila kontor.

Prova du också. Vi syns på tåget!

Veronica Wickzell

Veronica Wickzell

Veronica Wickzell
Titel: Försäljningsansvarig Affärsresebyråer 
Bor: Stockholm