Sträckan Stockholm–Köpenhamn har sex X 2000-tåg per dag i vardera riktning.

Fler tåg till Köpenhamn

Från den 11 januari satsar SJ kraftfullt till Köpenhamn.

Nu kan du åka över Öresundsbron, utan byte i Malmö. Dessutom utökas antalet avgångar per dag kraftigt. Sträckan Stockholm–Köpenhamn får sex X 2000-tåg per dag i vardera riktning. Mellan Göteborg och Köpenhamn körs tre X 2000 och fyra InterCity-tåg i vardera riktning. Mellan Växjö och Köpenhamn körs dessutom ett X 2000-tåg dagligen i vardera riktning.

Smidigt resande

Att resa med SJ ska vara smidigt. Du kan arbeta ombord med tillgång till internet och eluttag vid din plats om du åker med X 2000. Vi är till och med ett bättre alternativ än andra tågoperatörer, med färre stopp och bättre service ombord (på X 2000 finns till exempel en riktig bistro).

Res från 95 kronor

Nittiofem kronor. Mer än så kostar inte vår billigaste biljett som tar dig ända till Hovedbanegården i Köpenhamn. Perfekt för den miljövänliga resan. Inte bara för att vi utökar antalet avgångar, utan också för att vi kör direkt, utan byten.

Observera att biljetterna för 95 kronor släpps 90 dagar innan avgång. Var ute i god tid för att vara säker på en billig resa.

Från den 29 april 2009 kan du köpa Sista minuten-biljetter till och från Köpenhamn.

Raka spåret till Kastrup

Nu utökar vi antalet avgångar till Köpenhamn. Det borde passa även dig som funderar på att ge dig längre ut i världen än till Danmark, eftersom vi också stannar vid Kastrups flygplats. Raka spåret utan byten.

Köp resa Tvådubbla poäng till Danmark med SJ Prio
  Utskriftsvänlig sida