Information per sträcka

Information per sträcka

Mer info

I Från-fältet skriver du in avreseort. I Till-fältet skriver du in ankomstort. Välj sedan vilken dag du ska åka i Datum-fältet. Skriv alltid år-månad-dag enligt 2005-07-14. Dagens datum är för i fyllt. Du kan endast söka på dagens datum och framåt.

 

Trafikinformation - Dubbeldäckarna

Stockholm - Göteborg via Västerås

 

SJ har ersatt dubbeldäckarna som går mellan Stockholm - Göteborg via Västerås med andra typer av tåg sedan den 5 juli. Ersättningstågen har färre antal platser än dubbeldäckarna och alla resenär som ska åka en längre sträcka med dessa tåg rekommenderas att köpa biljetter med sittplats. Under fredagar och söndagar går det inte att köpa öppna biljetter på de ersatta tågen.

 

Sträcka Datum Tågnummer Avgångstid

Stockholm - Göteborg via Västerås

2006-08-21

Dubbeldäckarna ersätts

Enligt tidtabell

 

Anledningen till att vi byter tågtyper är att kvaliteten inte har levt upp till förväntningarna. Bland annat har återkommande dörrfel gjort det svårt att hålla tidtabellen.

De nya tågens plats- och vagnsnumrering överensstämmer inte helt med dubbeldäckarens. Det finns dock alltid lika många platser tillgängliga på de nya tågtyperna som det ursprungligen bokats på dubbeldäckarna. Resenärer med platsbiljetter har företräde till sittplatserna på de nya tågen, och vi rekommenderar alla resenärer som ska åka en längre sträcka att boka platser.

Biljetter bokade och köpta från och med torsdag 6 juli stämmer med de nya tågens vagns- och platsnumrering.


För mer information kontakta SJ Trafikinformation 0771-75 75 75, tonval 3.

Publicerad 2006-07-05 14.21